Lily Seyfi

Min resa började när jag klev in i balettsalen vid 4års ålder, jag trivdes som fisken i havet! Dansen var mitt liv och som sjuttonåring började jag undervisa elever. Det var med största glädje jag undervisade barn och vuxna i alla åldrar, att se människor ta fram sin verkliga potential är en ynnest. Yoga och pilates fungerade först som komplement till min dansträning men kom att bli betydande för min hälsa. Skador och obalanser i kroppen läkte och kroppsmedvetenheten togs till en helt ny nivå.

När jag sedan startade min verksamhet som massageterapeut höll jag kurser i bl.a. pilates och yoga då det fanns en efterfråga på ändamålsenlig träning. Med tiden, och två barn senare, har pilates hjälpt mig bygga upp kroppen inifrån på ett hållbart sätt, det är ett hårt jobb men tekniken i pilates gör träningen både säker och effektiv. Jag ville fördjupa mina kunskaper i pilates och utbildade mig därför på Stockholm Pilates Center i maj 2019. På mina klasser jobbar vi efter våra individuella förutsättningar, fysiskt hårt och fokuserat men framför allt har vi väldigt roligt!

Lily Seyfi

1 Class

30 min

Djup Core och Kroppsstyrka

Pilates är en träningsform som hjälper dig att bygga upp din styrka, balans och uthållighet samt öka din kroppsmedvetenhet. 


Med fokus på vår bål i detta pass jobbar vi igenom hela kroppen. Du kan med fördel applicera kunskapen om dina djupa magmuskler på andra pass, när du har repeterat och finslipat ditt ”skop ” under denna klass. 


Mycket nöje!