Karolina Wretbring

Karolina Wretbring är expert på olika former av avslappnande och läkande yoga. Hon återfann yogan genom meditation, flera år efter att hon första gången provat den i Los Angeles. Då var hon föga imponerad, men idag känner hon att hon hittat ”sin” yoga. Hon gick 200 timmar teacher training 2015, och har sedermera kompletterat denna grund med flera påbyggnadsutbildningar. Karolina undervisar i och utövar flera olika yogatyper, bland annat hathayoga, yinyoga, restorative yoga och rehabyoga.


Med Karolina får du en klass där avslappning och andning får lov att ta plats och blomma ut. Karolina influeras av en holistisk syn på hälsa, och har därför ett helhetstänk i sina klasser. Hon ser till att såväl kropp och sinne får arbeta under klasserna, och använder i detta syfte en rad andningstekniker och även tankenötter i sin undervisning. Så vill du utmana dig själv samtidigt som du uppnår djup avslappning är hennes klasser något för dig!

Karolina Wretbring

12 Classes

15 min

Bollmassage

Känner du dig stel och trött i musklerna? Med hjälp av en tennisboll kan du på ett enkelt och bekvämt sätt behandla muskelknutor och mjuka upp bindväv. Går inte att överdosera! 

5 min

Office yoga

Kontorsyoga är ett bra sätt att ta en kort paus vid skrivbordet och sträcka ut kroppen. Att sitta stilla för länge är varken bra för kroppen eller hälsan. Se till att ta regelbundna pauser genom arbetsdagen och håll kroppen i rörelse för att hålla koncentrationen på topp!
 

30 min

After Work

Efter en dag med mycket stillasittande är det skönt att släppa på spänningar i säte och ländrygg. Avsluta arbetsdagen med ett skönt pass och fyll på energidepån.  

20 min

Run and Relax

Skönt yinpass med fokus på baksida lår och säte. En perfekt avslutning på ett löppass eller när du har suttit stilla lite för länge. Stela baksidor påverkar såväl rygg, höfter och knän. Ta en stund och utforska dessa positioner för en skön stretch och ökad rörlighet. 

20 min

Evening Restore

Avsluta dagen på bästa sätt med ett skönt yinpass med fokus på avslappning och nedvarvning. Stanna gärna länge (3-5 minuter) i positionerna. Avsluta gärna med Savasana i sängen. God natt!

30 min

Healthy Back

Trötta ländryggar får extra mycket fokus under den här klassen. Vi arbetar med andningen och stannar en stund i positionerna. 

30 min

Fokus framåtfällningar

Den här klassen innehåller mjuka, fysiska övningar som stärker och ger en ökad flexibilitet. I Hatha yogan utförs positionerna i lite lugnare tempo och vi arbetar med andetaget för att fördjupa rörelserna och aktivera musklerna.

15 min

Flow yin

Sköna flödande rörelser som mjukar upp dig. Flow passet fungerar jättebra för dig som har kort om tid men ändå vill ha ett pass som mjukar upp hela kroppen! 

5 min

Cool breathing

En fem minuters andningsövning som återställer lugnet och ger ny energi. Fungerar både som en quickfix under arbetsdagen och som introduktion till meditation eller yoga. Medveten näsandning aktiverar lugn och ro-systemet, det parasympatiska nervsystemet och bidrar till ökat fokus.
Går inte att överdosera. 

30 min

Free your breath

Andningsmusklerna är också muskler som vi behöver träna. Under en dygn tar vi ungefär 20 000 andetag. På inandning tar vi in nytt syre och på utandning gör vi oss av med koldioxid. Genom att arbeta medvetet med ditt andetag kan du öka ditt välbefinnande och fokus. 

15 min

Flow

Sköna flödande rörelser som mjukar upp dig inför ett hatha pass eller varför inte yin. Flow passet fungerar även jättebra för dig som har kort om tid men ändå vill ha ett pass som mjukar upp hela kroppen! 

5 min

Självmassage

Do-in är en japansk självmassage som släpper på spänningarna, ökar cirkulationen och stärker livsenergin, chi.

Ge dig själv en skön massage och avsluta med ett leende på läpparna.